BILLIG WORDPRESS HJEMMESIDE - FRA 4.995 kr.

Hos WebCPH hjælper vi dig i gang med en billig hjemmeside. Vi arbejder i verdens største CMS, WordPress, der giver dig mulighed for at få en moderne og responsiv hjemmeside. En billig hjemmeside fra os kan derfor bruges på tværs af alle platforme i dag (computer, tablets og telefoner).

Priserne starter fra 4.995 kr. (eks. moms) for en hjemmeside. Her sørger vi for at indsamle information omkring funktioner og indhold på din side, og kan inden for 14 dage levere et færdigt produkt til dig.

BESTIL NU

NY HJEMMESIDE:NØRRE AABY REALSKOLE

Nørre Aaby Realskole har fået en ny hjemmeside. Målet var at skabe en lidt anderledes side, hvor de grafiske elementer var i højsædet. Samtidig skulle der gøres brug af billeder af de mange glade børn. Siden har efterfølgende modtaget stor ros fra både forældre og lærere på skolen.


BESØG SIDEN

NY HJEMMESIDE:ALL EARS INNOVATION

All Ears Innovation er en virksomhed, der rådgiver danske virksomheder med deres investeringer og forretningsplaner. Virksomheden havde brug for en professionel hjemmeside, der samtidig var nem at vedligeholde og udvikle på fremover. WebCPH har leveret en billig hjemmeside udviklet i WordPress, som All Ears Innovation selv kan redigere i fremover.


BESØG SIDEN

KONTAKT OS I DAG

KONTAKT

TILPASSET MOBIL OG TABLET

Når vi laver en billig hjemmeside til jeres virksomhed, så har vi altid de nyeste tendenser for øje. Og det inkluderer selvfølgelig at levere en hjemmeside, der tilpasser sig både til mobiltelefon og tablet. Vores hjemmesider er 100% responsive, så dine kunder får en god oplevelse selvom de kommer fra et andet device.


OPSÆTNING AF ANALYTICS

Det er ekstremt vigtigt at tracke jeres hjemmeside. Vi sørger derfor altid for at opsætte Google Analytics på jeres nye hjemmeside, så I kan følge med i den trafik, der kommer til siden. Vi bruger jeres eksisterende Analytics eller opretter det for jer, hvis I ikke har en i forvejen. Google Analytics er gratis at bruge.