FLYER DESIGN - FRA 1.495 KR.


Skal du bruge et flyer design eller et løsblad til at skabe opmærksomhed om en event, som et indstik i en brochure, et produktark eller en one pager til at sende ud til kunderne? Vi har masser af erfaring med flyer design, og nogle af vores tidligere kunder har for eksempel brugt os til at lave salgsflyers, gavekort, rabatkuponer, menukort og andre løsblade.


Flyers er en billig og effektiv måde at komme ud med dit budskab. Sammen finder vi frem til præcis det produkt, du har brug for, og designer et layout, der repræsenterer din virksomhed på bedste vis.


Når du står med det endelige produkt i hånden, er det naturligvis en helt trykklar fil. Bestil dit flyer design i dag.

BESTIL NU
flyer design bagetid
flyer design
flyer design

MANGLER DU ET NYT FLYER DESIGN?KONTAKT OS I DAG

KONTAKT

LEVERES KLAR TIL TRYK

Hos WebCPH leverer vi dit flyer design klar til tryk. Så skal du bare sende filen til din normale samarbejdsparter, og nogle dage efter vil du have det endelige design. Vi sørger også for at tage dialogen med trykkeriet, hvis du ønsker at vi varetager hele processen. I såfald vil vi hjælpe med at indhente priser og vejlede omkring den ønskede papir- og trykkvalitet. Kontakt os for at høre om priser på både flyer design, samt håndtering og projektledelse af tryksagen.


MANGE ÅRS ERFARING SOM GRAFISK DESIGNER

Vores grafiker har mange års erfaring som grafisk designer, og kan derfor få det bedste grafiske udtryk frem hos enhver kunde. Dit job er at sende en udførlig brief på opgaven, så vi kommer så tæt på det ønskede resultat som muligt. Vi ønsker ligeledes at se jeres design manual eller visuelle identitet, hvis disse er blevet udarbejdet. Ud fra dette kan vi lave et design, der går i tråd med jeres nuværende look and feel.