LOGO DESIGN - FRA 1.399 KR.

Vi har en super skarp grafisk designer ansat, der kan hjælpe dig med design af dit nye logo. Her sørger vi for at sætte os godt ind i din virksomhed, så vi rammer et udtryk, som passer til jeres produkter, marked og målgruppe. Med et logo design fra WebCPH får du et moderne logo, der kan bruges på diverse medier.

Vi sørger altid for at levere logoet i de rette formater, så det efterfølgende både kan bruges til tryk og online. Vi hjælper dig ligeledes i vejledning af, hvordan vi ser dit nye logo kan se ud, og udfordrer dine egne tanker til designet, så vi sammen kan bygge det bedste resultat.

BESTIL NU
dansk firmapension logo
logo design mansoft
haymill logo
fød naturligt logo

DET SIGER KUNDERNE

“5 stjerner! Jeg har fået hjælp til et logo og er yderst tilfreds. Tak for hjælpen! :-)”
– Sarah Josefine Larsen, Salonbilen

“Mega kreative og professionelle. Fik et virkelig kreativt logo. Godt gennemtænkt til mindste detalje.”
– Regine Liljengren, PN Service

“Du skal vide at dit logo har gjort mig meget stolt af min virksomhed. Så tusind tak for hjælpen”
– Tine Normann Petersen, Fødnaturligt.dk

SKAL DU HAVE VORES GRAFIKER TIL AT LAVE DIT NYE LOGO?KONTAKT OS I DAG

KONTAKT

VIRKSOMHEDENS HJERTE

Et flot logo design sender de helt rette signaler. Logoet er nemlig din virksomheds hjerte. Det skal understøtte jeres grafiske profil, sige noget om jeres virksomhed, og det skal samtidig være noget, som folk skal kunne huske. Vi står klar, hvis du skal have opdateret det nuværende logo eller designet et helt nyt. Vi har masser af gode idéer, og sammen finder vi frem til lige præcis det logodesign, der sætter sig fast i hukommelsen og samtidig udstråler det helt rigtige om jeres virksomhed.


GRAFISK DESIGN SIDEN 2012

WebCPH har leveret grafisk design siden 2012. Her har vores faste grafiker lavet et utal af logo design til vores mange kunder. Vi lægger altid liv og sjæl i vores arbejde, og det kan mærkes. Vi sørger derfor altid for at levere et produkt, der gør vores kunder 100% tilfredse. Vi sørger for at levere nogle forslag, som du kan vælge mellem. Efterfølgende bliver disse optimeret og rentegnet, så du kan bruge det i dit marketingmateriale fremover.