SEO (SØGEMASKINEOPTIMERING) - FRA 995 kr. pr. måned

Vi elsker at arbejde med SEO. Det er derfor vi er kommet så langt som vi er. Gennem hårdt nørderi, god kundeservice og 100% gennemsigtighed, der har vi siden 2012 hjulpet et utal af virksomheder med at opnå de rette placeringer.

Vi starter med at lave en analyse af din hjemmeside, og kan ud fra det komme med nogle klare anbefalinger til både tekniske og indholdsmæssige optimeringer. Vi har en tæt dialog gennem hele forløbet, og sørger for at indrage jer i vores arbejde med SEO.

BESTIL NU

HÅNDTERING AF SEO:BILLY REGNSKABSPROGRAM

Billy (eller Billy’s Billing) er et online regnskabsprogram, der målrettet sig mindre danske virksomheder og startups. WebCPH har været med fra virksomheden var 1 år gammel, og har håndteret Billys SEO. Her har vi haft et tæt samarbejde, der omfatter alt fra rådgivning omkring den tekniske del til tilføjelse af nye landingpages ud fra søgeord.

Vi formåede sammen at opnå placeringer på konkurrenceprægede ord såsom “regnskabsprogram” og “online regnskabsprogram”. Dette har været med at drive Billy til den succes, det er i dag, hvilket vi er meget stolte af.


SEO-TEKSTER:NUSTAY.COM

Nustay.com er en international rejseportal, hvor du har mulighed for at få vist skræddersyet rejser til dig. WebCPH har hjulpet med at skrive SEO-tekster til deres lancering. Her har vi været omkring alt fra New York til generelle SEO-tekster omkring bookning af hotel.

Nustay var meget tilfredse med det arbejde, vores tekstforfatter havde lavet. Og vi har efterfølgende hjulpet med andre aspekter af forretningen. Siden har desuden efterfølgende set en markant stigning i antal besøgende på søgemaskinerne.